Českobudějovicko skrze MAS Rozkvět a projekt MAP dostane zvláštní podporu v oblasti vzdělávání. Pro svůj unikátní výcvikový program nás vybral Nadační fond Eduzměna.
Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
konference Jídlo zblízka ve školním stravování
Skutečně zdravá škola pořádá online konferenci s názvem Jídlo zblízka ve školním stravování - výhody a překážky využívání regionálních produktů ve školním stravování.
Datum konání: 18. 3. 2021 začátek od 13:30, délka 120 minut
Místo konání:
Typ akce: ostatní
Organizátor: Neuvedeno
Doba trvání: 120 minut
Na konferenci vystoupí:
- Tomáš Uhnák, analytik politiky potravinových systémů, výzkumník ČZU: Jídlo zblízka – výhody krátkých dodavatelských řetězců v oblasti veřejného stravování
- Radek Holomčík, poslanec Parlamentu ČR: Jak spojit české školní jídelny a české zemědělce – vize
- Karolína Kallmünzerová, manažerka programu: Skutečně zdravá škola jako nástroj k rozvoji konceptu jídlo zblízka ve školním stravování
- Monika Dobrovodská, expert pro odpovědné veřejné zadávání, Ministerstvo práce a sociálních věcí: Příklady dobré praxe ze školních jídelen v České republice i v zahraničí
Pro koho je konference určena: zřizovatelé škol, vedení škol, vedoucí a pracovníky školních jídelen, tvůrci politik v oblasti veřejného stravování.
Proč byste se měli účastnit: Řečníci představí inspirativní vize a příklady z České republiky i zahraničí, které ukazují, že spolupráce školních jídelen a místních producentů potravin může zásadním způsobem přispět k udržitelnému ekonomickému rozvoji venkovských regionů.
Příloha
Vytvořeno: 11. 3. 2021
Poslední aktualizace: 11. 3. 2021 22:33
Poslední aktualizace: 11. 3. 2021 22:33