Navigace

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2014-2020

logo IROP

nzu light

Spolupráce MAS

web MAP vzdělávání

logo Linecká stezka

Interreg AT-CZ

Cisterscapes
logo Eduzměna logo čsksnszm logoSpolupráce PRV

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Památník Petra Chelčického

Památník P. Chelčického

Regionální partneři

logo svazku obcí Blata CH L mikroregionlogo Podkletí
Linhart MAS BlaNet
logo MAS Šumavsko
Národní síť Zdravých měst kraj
logo logo
CH L ovoce Bio-certifikát Lallinger Winkel

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:4
DNES:368
TÝDEN:737
CELKEM:1470041

Výběr jazyka

Odeslat stránku e-mailem

Obsah

konference Jídlo zblízka ve školním stravování

Skutečně zdravá škola pořádá online konferenci s názvem Jídlo zblízka ve školním stravování - výhody a překážky využívání regionálních produktů ve školním stravování.

Datum konání: 18. 3. 2021 začátek od 13:30, délka 120 minut

Místo konání:

Typ akce: ostatní

Organizátor: Neuvedeno

Doba trvání: 120 minut

Program akce

Na konferenci vystoupí:

  • Tomáš Uhnák, analytik politiky potravinových systémů, výzkumník ČZU: Jídlo zblízka – výhody krátkých dodavatelských řetězců v oblasti veřejného stravování
  • Radek Holomčík, poslanec Parlamentu ČR: Jak spojit české školní jídelny a české zemědělce – vize
  • Karolína Kallmünzerová, manažerka programu: Skutečně zdravá škola jako nástroj k rozvoji konceptu jídlo zblízka ve školním stravování
  • Monika Dobrovodská, expert pro odpovědné veřejné zadávání, Ministerstvo práce a sociálních věcí: Příklady dobré praxe ze školních jídelen v České republice i v zahraničí

 

Pro koho je konference určena: zřizovatelé škol, vedení škol, vedoucí a pracovníky školních jídelen, tvůrci politik v oblasti veřejného stravování.

Proč byste se měli účastnit: Řečníci představí inspirativní vize a příklady z České republiky i zahraničí, které ukazují, že spolupráce školních jídelen a místních producentů potravin může zásadním způsobem přispět k udržitelnému ekonomickému rozvoji venkovských regionů. 


Příloha

Vytvořeno: 11. 3. 2021
Poslední aktualizace: 11. 3. 2021 22:33