Českobudějovicko skrze MAS Rozkvět a projekt MAP dostane zvláštní podporu v oblasti vzdělávání. Pro svůj unikátní výcvikový program nás vybral Nadační fond Eduzměna.
Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně
Ochutnávku připravili studenti kurzu „ Malý masterchef“ pod vedením Míši Markové, kteří se
s vámi podělí také o své zážitky z toho kurzu plného vůní a chutí, farnost a další místní
organizace.
Receptury kulinářských „drobností“ jsou inspirovány historickými recepty z cisterciáckých
klášterů ve střední Evropě, specificky s použitím tradičních surovin ze Žďáru nad Sázavou a
okolí.
Použité receptury obdrží také návštěvníci, aby si je mohli vyzkoušet doma a podělit se o
novou – nebo v jejich domácnosti i staronovou?
14. června 2025 od 10 do 17 hodin na Farských humnech, Žďár nad Sázavou
Akce je součástí projektu „ Kulinářské dědictví cisterciáků ve střední Evropě“,
podpořeného z Programu Kreativní Evropa.
Poslední aktualizace: 12. 6. 2025 14:30