Navigace

Aktuálně

Kalendář akcí

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2014-2020

logo IROP

nzu light

Spolupráce MAS

web MAP vzdělávání

logo Linecká stezka

Interreg AT-CZ

Cisterscapes
logo Eduzměna logo čsksnszm logoSpolupráce PRV

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Památník Petra Chelčického

Památník P. Chelčického

Regionální partneři

logo svazku obcí Blata CH L mikroregionlogo Podkletí
Linhart MAS BlaNet
logo MAS Šumavsko
Národní síť Zdravých měst kraj
logo logo
CH L ovoce Bio-certifikát Lallinger Winkel

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:4
DNES:414
TÝDEN:1579
CELKEM:1730174

Výběr jazyka

Obsah

Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně

Typ: ostatní
Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně 1 14. června 2025 od 10 do 17 hodin na Farských humnech, Žďár nad Sázavou

Ochutnávku připravili studenti kurzu „ Malý masterchef“ pod vedením Míši Markové, kteří se
s vámi podělí také o své zážitky z toho kurzu plného vůní a chutí, farnost a další místní
organizace.


Receptury kulinářských „drobností“ jsou inspirovány historickými recepty z cisterciáckých
klášterů ve střední Evropě, specificky s použitím tradičních surovin ze Žďáru nad Sázavou a
okolí.


Použité receptury obdrží také návštěvníci, aby si je mohli vyzkoušet doma a podělit se o
novou – nebo v jejich domácnosti i staronovou?

14. června 2025 od 10 do 17 hodin na Farských humnech, Žďár nad Sázavou


Akce je součástí projektu „ Kulinářské dědictví cisterciáků ve střední Evropě“,
podpořeného z Programu Kreativní Evropa.


Vytvořeno: 12. 6. 2025
Poslední aktualizace: 12. 6. 2025 14:30
Autor: Marek Šimpach