Navigace

Aktuálně

Kalendář akcí

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2021-2027

Strategie MAS Rozkvět 2014-2020

logo IROP

nzu light

Spolupráce MAS

web MAP vzdělávání

logo Linecká stezka

Interreg AT-CZ

Cisterscapes
logo Eduzměna logo čsksnszm logoSpolupráce PRV

Překlad (translations)

Czech English French German Italian Polish Russian Spanish

Památník Petra Chelčického

Památník P. Chelčického

Regionální partneři

logo svazku obcí Blata CH L mikroregionlogo Podkletí
Linhart MAS BlaNet
logo MAS Šumavsko
Národní síť Zdravých měst kraj
logo logo
CH L ovoce Bio-certifikát Lallinger Winkel

Návštěvnost

Návštěvnost:

ONLINE:1
DNES:429
TÝDEN:1594
CELKEM:1730189

Výběr jazyka

Obsah

Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně

Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně 1 Ochutnávku připravili studenti kurzu „ Malý masterchef“ pod vedením Míši Markové, kteří se
s vámi podělí také o své zážitky z toho kurzu plného vůní a chutí, farnost a další místní
organizace.

Datum konání: 14. 6. 2025 začátek od 10:00

Místo konání: Farská humna, Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou, 591 01

Typ akce: gastronomie

Organizátor: Neuvedeno

Receptury kulinářských „drobností“ jsou inspirovány historickými recepty z cisterciáckých
klášterů ve střední Evropě, specificky s použitím tradičních surovin ze Žďáru nad Sázavou a
okolí.


Použité receptury obdrží také návštěvníci, aby si je mohli vyzkoušet doma a podělit se o
novou – nebo v jejich domácnosti i staronovou? - kulinářskou zkušenost na další akci –
zářijovém Futrování na Farských.

 

Akce je součástí projektu „ Kulinářské dědictví cisterciáků ve střední Evropě“,
podpořeného z Programu Kreativní Evropa.


Vytvořeno: 12. 6. 2025
Poslední aktualizace: 12. 6. 2025 14:39