Českobudějovicko skrze MAS Rozkvět a projekt MAP dostane zvláštní podporu v oblasti vzdělávání. Pro svůj unikátní výcvikový program nás vybral Nadační fond Eduzměna.
Výběr jazyka
- cz
- en
- de
Obsah
Pozvánka na ochutnávku kulinářských „drobností“ z cisterciácké kuchyně
s vámi podělí také o své zážitky z toho kurzu plného vůní a chutí, farnost a další místní
organizace.
Datum konání: 14. 6. 2025 začátek od 10:00
Místo konání: Farská humna, Žďár nad Sázavou, Žďár nad Sázavou, 591 01
Typ akce: gastronomie
Organizátor: Neuvedeno
Receptury kulinářských „drobností“ jsou inspirovány historickými recepty z cisterciáckých
klášterů ve střední Evropě, specificky s použitím tradičních surovin ze Žďáru nad Sázavou a
okolí.
Použité receptury obdrží také návštěvníci, aby si je mohli vyzkoušet doma a podělit se o
novou – nebo v jejich domácnosti i staronovou? - kulinářskou zkušenost na další akci –
zářijovém Futrování na Farských.
Akce je součástí projektu „ Kulinářské dědictví cisterciáků ve střední Evropě“,
podpořeného z Programu Kreativní Evropa.
Poslední aktualizace: 12. 6. 2025 14:39